News list

Last 10 news

 • 31/12/19

  Eleccions d'estudiants a Consell de Departament

  El Director del Departament de Física de la Terra i Termodinàmica convoca eleccions per al proper 28 de novembre, per la renovació dels representants d'estudiants del Consell de Departament.

  [Read more]

 • 19/07/19

  El 'machine learning' continua proporcionant dades per a l'Observació de la Terra

  L'equip d'investigadors liderat per la Universitat de València, en col·laboració amb la University of Oxford (UK) i el Max Planck Institute of Biogeochemistry (Alemanya) han proporcionat una revisió d'algorismes de machine learning capaços de millorar les estimacions de variables crítiques per al monitoratge de la Terra. Després de publicar recentment en Nature diferents algorismes capaços d'aprendre les relacions causals entre variables a partir de dades, ara l'investigador de la Universitat de València Gustau Camps-Valls, juntament amb científics de l'Oxford University i el Max Planck Institute of Biogeochemistry (Alemanya), argumenta en un nou treball que els algorismes actuals estan limitats en diferents sentits.

  [Read more]

 • 19/07/19

  Ranking de Shanghái per matèries de 2019, la Universitat de València (UV) és la 9ª del món en Teledetecció

  La Universitat de València (UV) és la 9ª del món en Teledetecció (Dpto. de Física de la Terra i Termodinàmica – Facultat de Física) i la 21 en Tecnologia i Ciència dels Aliments, sent en tots dos casos la millor d'Espanya, segons Ranking de Shanghái per matèries de 2019. La Universitat de València està entre les 150 millors del món en 9 disciplines, dos més que fa un any. Manté o reforça el seu lideratge en sis matèries: Teledetecció, Tecnologia i Ciència dels Aliments, Gestió Turística, Salut Pública, Ciències Agrícoles i Administració i Direcció d'Empreses (ADE).

  [Read more]

 • 06/06/19

  Renewal of Accreditation - Visit of the External Evaluation Commission (CEE)

  Next June 7 we will receive the visit of the External Evaluation Commission (CEE), for the renewal of the Doctorate accreditation in Remote Sensing.

 • 06/06/19

  The professor and researcher of the Department of Earth Physics and Thermodynamics, José Antonio Sobrino Rodríguez, Jaume I Prize for Environmental Protection 2019

  The professor José Antonio Sobrino Rodríguez, researcher of the Department of Earth and Thermodynamic Physics, of the Universitat de València, has received the prestigious Jaume I Prize for the Protection of the Environment 2019.

  [Read more]

 • 02/04/19

  The Institute of Flight Guidance (IFF), Braunschweig, Germany, we are looking for a: Meteorologist / Physicist / Engineer for - development and integration of sensors for UAS - analysis of meteorological flight campaigns.

  The Institute of Flight Guidance (IFF) is part of the Technische Universität Braunschweig, Germany, and located at the research airport of Braunschweig. For the research in the lower atmosphere, TU Braunschweig operates several meteorological UAS (Unmanned Aerial Systems) and manned research aircraft. We are looking for a project scientist (PhD student), starting as soon as possible, for the development and integration of sensors, electronics and data acquisition, as well as for the preparation, participation and data analysis of field campaigns with UAS.

  [Read more]

 • 02/04/19

  Cata a cegues, de productes gourmet i marca blanca

  El professor Roberto Pedrós junt als finalistes de la Comisió del Grau en Ciències Gastronòmiques de la Universitat de València, Nicolás Escobar, Sandra Notario, Ángela Sánchez, Silvia Bobadilla i Marta Cuenca, ha preparat una cata a cegues, de productes gourmet i marca blanca, així com un divertit “Insect Challenge”, en el departament de Física de la Terra i Termodinàmica.

  [Read more]

 • 13/03/19

  Audiència Pública Màsters Oficials en Física Avançada, Física Mèdica i Teledetecció.

  Audiència Pública el dia 22 de març de 12:00 a 13:00 hores en la Sala de Graus ‘LISE MEITNER’, situada a la planta baixa del bloc C de la Facultat. ¡¡¡ VINE I OPINA !!!

 • 13/03/19

  Avaluació Externa per a la Reacreditació dels Títols de Màster

  Els propers dies 21 i 22 de març la Facultat de Física rebrà la visita del Comitè d'Avaluació Externa designat per l’AVAP que, en el marc del procediment de renovació de l'acreditació de títols universitaris, ha d'avaluar els Màsters Oficials en Física Avançada, Física Mèdica i Teledetecció.

  [Read more]

 • 01/03/19

  Lectura Defensa de Tesis Doctorado en Teledetección

  Defensa de Tesis Doctoral de María Dolores Freile Aranda el próximo 5 de abril de 2019.

  [Read more]

For more news, please use the browser

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy