UVdocènciaUniversitat de València Logo del portal

PRIMERS AUXILIS-RCP, ALIMENTACIÓ SALUDABLE (POBLACIÓ GENERAL, EMBARÀS I MENOPAUSA). VACUNACIONS

Destinataris PAS, PDI
Modalitat d'impartició Presencial
Llengua Castellà
Durada total 15
Durada presencial 15
Programa Formació contínua
Modalitat formativa Curs
Curs acadèmic 2025-2026
Edició 01
Any del pla de formació 2025
Data d'inici del curs 22/10/2025
Data de finalització del curs 11/11/2025
Data d'inici d'inscripció 09/09/2025
Data de finalització d'inscripció 18/09/2025
Sessions
Sessió Data i hora d'inici Data i hora de finalització Aula Ubicació
1 22/10/2025 09:00 22/10/2025 13:00 Aula PB SFPIE Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE)
2 28/10/2025 16:00 28/10/2025 20:00 Aula PB SFPIE Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE)
3 05/11/2025 09:00 05/11/2025 12:30 Aula PB SFPIE Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE)
4 11/11/2025 16:00 11/11/2025 19:30 Aula PB SFPIE Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE)
Perfil professional destinataris
PAS i PDI de la Universitat de València
Criteris de selecció

Es seleccionaran les persones participants d'acord amb els criteris següents:

• Per a aquells cursos que tinguen requisits específics, s’ha de comprovar que efectivament les persones sol·licitants els reuneixen.

• S’atorgarà preferència a les peticions d'aquelles persones sol·licitants que no hagen realitzat cursos de característiques semblants en els últims tres anys.

• Així mateix, s’atorgarà preferència a aquells que no hagen realitzat cursos de formació en els últims tres anys.

• En cas d'empat entre sol·licitants en aplicació dels anteriors criteris, caldrà ajustar-se al rigorós ordre d'entrada de les sol·licituds (dia i hora de presentació)

Professorat no UV

Patricia Breto Barrera

Dietista.

Continguts

• Vacunacions:

  • Recomanacions de vacunació (actualitzacions).
  • Vacunació Internacional (recomanacions).

• Primers auxilis:

  • Cremades, ferides, hemorràgies.
  • Actuació en situacions crítiques: crisi epilèptica, hipoglucèmia, parada cardiorespiratòria.

• Factors de risc cardiovascular: hipercolesterolèmia, obesitat, hipertensió, diabetis, sedentarisme, tabaquisme, estrès…

  • Reanimació cardiopulmonar (teoria i pràctica).
  • Utilització del desfibril·lador.

• Alimentació en diferents estats Fisiològics: Embaras-Menopausa

  • Alimentació i emocions

• Hàbits alimentaris saludables:

  • Com menjar de manera saludable?
  • Falsos mites en l'alimentació.
  • Dietes miracle.
Competències que es desenvoluparan

- Coneixements sobre hàbits de vida saludables.
- Alimentació en els diferents estats fisiològics.
- Nocions bàsiques de primers auxilis.
- Actuació en situacions crítiques d'emergència.
- Consells al viatger. Vacunacions

Criteris i procediment d'avaluació de l'activitat

Assistència, com a mínim, al 85% del total de les hores i fer les tasques obligatòries fixades en el programa o encomanades per el/la tutor/a o professor/a, (inclou una prova d'avaluació final).

Inscripció