UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Banco Santander presenta el programa Connecting Talent per a realitzar pràctiques professionals en pimes

  • 19 d’abril de 2021
Programa Connecting Talent

Banco Santander, Connecting Visions i la Fundació Universidad Carlos III ofereixen a 25 estudiants i acabats de graduar l'accés a un programa de pràctiques professionals en pimes espanyoles amb alt potencial de creixement o immerses en processos de transformació. A més, els estudiants seleccionats rebran formació sobre projectes d'innovació i transformació empresarial.

A través d'aquest programa es pretén millorar l'ocupabilitat dels participants a través d'una oportunitat d'aprenentatge experiencial que, al mateix temps, amplia les seues opcions d'incorporació al mercat laboral a la finalització de les pràctiques, així com dotar als participants de les eines i competències professionals necessàries per a poder treballar amb èxit en la transformació i innovació d'una empresa.

A més, Connecting Talent té com a objectiu reforçar el seu perfil professional a través del desenvolupament de competències transversals com la comunicació eficaç, el lideratge, el treball en equip o la gestió de projectes.

El període de la beca s'estendrà entre el 6 de setembre i el 22 de desembre de 2021, amb una quantia econòmica de 850€ al mes durant aqueixos tres mesos. El programa formatiu serà desenvolupat per professors i experts de la Universidad Carlos III de Madrid, una de les universitats referents a Espanya en l'àrea d'Economia i Empresa. Així mateix, comptarà amb la col·laboració de Connecting Visions, empresa especialitzada a combinar el talent amb la tecnologia per a oferir així la millor solució possible als seus clients empresarials.

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al pròxim 14 de juny de 2021. Tota la informació es pot consultar en aquest enllaç.