UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Cinquena Jornada del Cicle “Altres maneres de fer economia des de la sostenibilitat: economia, medi ambient i impacte social” de l'Aula Empresocial.

  • 1 de setembre de 2023
Image de la noticia

L'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (AulaEmpresocial) de la Universitat de València UVemprén i la Diputació de València celebra la seua tercera jornada del cicle “altres maneres de fer economia des de la sostenibilitat: economia, medi ambient i impacte social” dirigida als estudiants universitaris de la Universitat de València.

La cinquena jornada ha tingut lloc el 28 de setembre de 2023 al Campus dels Tarongers per als alumnes de ADE. Aquesta jornada està centrada en l'Economia Social.

En la jornada Pilar Alguacil, Catedràtica de dret financer i directora del AulaEmpresocial i Antonia Sajardo, professora titular d'Economia aplicada i membre del AulaEmpresocial han donat a conéixer mitjançant les seues conferències què és l'Economia social a través d'un marc conceptual i la perspectiva econòmica i jurídica.

Així mateix, Alicia Mas, professora titular de Direcció d'Empreses i membre de l'aula ha realitzat una ponència interactiva amb els assistents per a conéixer els coneixements que havien adquirit i, Antonia Sajardo ha conclòs amb una ponència on ha transmés als assistents les restes que tenen les empreses de l'economia social en el segle XXI.

Imatges: