UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Comença la primera sessió formativa “Comunicació per a emprendre: Storytelling” pertanyent al programa Mentoring 5UCV

  • 4 d’octubre de 2023
Image de la noticia

Dilluns passat va tenir lloc la primera sessió del curs “Comunicació per a emprendre: Storytelling”, una de les formacions específiques que inclou el programa Mentoring 5UCV finançat per la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme.


Aquest curs, enfocat a aquelles startups d'estudiants de la Universitat de València en un estat avançat d'implementació, impulsa el desenvolupament de les soft skills dels membres dels projectes per a comunicar la seua empresa enfront d'inversors en circumstàncies adverses.


Estudiants de l'Escola Tècnica d'Enginyeria, la Facultat de Geografia i Història i la Facultat d'Economia han atès aquesta formació.


MENTORING 5UCV és un programa d'acompanyament als projectes de l'estudiantat de la UV, als quals prestarà serveis d'informació, assessorament, formació i suport tècnic en la definició de les seues iniciatives empresarials i durant els primers anys d'activitat de l'empresa.
L'execució d'aquest programa correspon a la totalitat de l'any natural i es desplegarà en dues fases:


Fase 1: L'estudiantat sol·licita assessorament i l'equip tècnic d'UVemprén ofereix suport i recursos per a la definició i la posada en marxa dels projectes emprenedors de l'estudiantat, seleccionant, en funció de la maduresa dels projectes, equips i idees de negoci als quals es va incloure en la incubadora per a proporcionar-los un servei de mentoría específic.


Fase 2: S'assigna una persona per a mentorizar el projecte de l'estudiantat. En funció de les disponibilitats, el perfil del mentor o mentora pot ser un tècnic d'emprenedoria o un professional