UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El Campus UVemprén-Santander Universidades organitza la tercera edició del curs Lean Startup

  • 3 de febrer de 2023
El Campus UVemprén-Santander Universidades organitza la tercera edició del curs Lean Startup

Obertes les inscripcions per a participar en una nova edició del curs Lean Startup, que tindrà lloc el pròxim 16 de febrer. Aquesta formació, que s'emmarca al Campus UVemprén-Santander Universidades, ofereix 40 beques per a cobrir les despeses de matrícula, patrocinades per Santander Universidades.

L'objectiu principal d'aquest curs és conèixer els fonaments del mètode Lean Startup, perquè l'alumnat puga aprendre a convertir les idees en productes i tècniques per a experimentar amb el client, adquirir tècniques de mesurament i validació de la resposta dels clients i identificar les activitats que generen valor, ja siga per a continuar pivotant o preservant.

El contingut estarà dividit en quatre parts per a explicar els fonaments i les diferents eines per a aconseguir una validació completa de la teua idea de negoci segons la filosofia Lean Startup, i serà impartit per Lola Garzón, vicedegana d'Emprenedoria i Relacions amb l'Empresa de la Facultat d’Economia.

Pot participar en aquest curs tot l'alumnat de la Universitat de València de qualsevol grau, màster o doctorat, així com alumni de la Universitat de València dels últims tres anys, estudiantat del títol propi de la UV d'Expert en Startup Management i personal de la UV de la Incubadora del Parc Científic i d’AgrotecUV.

El termini per a inscriure's estarà obert fins al pròxim 9 de febrer, i el procediment d'inscripció i de sol·licitud d'una de les 40 beques que ofereix Santander Universidades es pot trobar en aquest enllaç.