UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El Màster en Creació i Gestió d'Empreses Innovadores celebra un seminari amb antics egressats

  • 4 de febrer de 2020
Image de la noticia

El passat 15 de gener va tindre lloc en la Facultat d'Economia un seminari que va comptar amb la participació de quatre destacats egressats del Màster en Creació i Gestió d'Empreses Innovadores de la Universitat de València, que van compartir la seua experiència des de la finalització dels seus estudis en el Màster.

La primera egressada a intervenir va ser María Orero, premi extraordinari del curs 2018-19. María va explicar la seua visió sobre la innovació en organitzacions empresarials a partir de la seua experiència en el seu lloc de treball actual com a gestora d'innovació en la companyia Dacsa Group. També va relatar els requisits i condicions per a aconseguir l'estatus d'organització innovadora. A continuació, Deyanira Sánchez, també destacada egressada del curs 2018-19, va descriure la seua llarga trajectòria professional iniciada a Xile fins al seu lloc actual com a tècnica de promoció i difusió del Parc Científic de la UV, tasca que compagina amb la preparació del llançament de la seua start-up, desenvolupada a partir del seu Treball de Fi de Màster.

A continuació, Luis Roig, egressat del curs 2013-14, va explicar com va iniciar la seua aventura emprenedora, just a la finalització del Màster, amb el llançament de Drawfolio, també a partir del seu TFM. Luis va compartir la seua visió de l'emprenedoria i va relatar les diferents etapes per les quals ha passat el seu projecte empresarial fins a convertir-se en la companyia actual, situada en el mateix campus de Tarongers. Finalment, Diego Carrizo, diplomat de la promoció 2011-12, va oferir un recorregut sobre la seua àmplia experiència com a emprenedor i va desgranar els seus encerts i errors, així com valuoses lliçons i consells per a futurs emprenedors com els assistents a la xarrada. Les quatre intervencions van tindre un excel·lent acolliment entre els alumnes del Màster, els quals van formular preguntes i van mantenir un ric i fructífer debat amb els convidats.