UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El Màster en Creació i Gestió d’Empreses Innovadores tanca el curs amb les lectures dels seus TFM

  • 29 d’octubre de 2019
Image de la noticia

El passat 23 de setembre va tindre lloc la lectura-defensa dels Treballs de Fi de Màster dels alumnes del curs 2018-2019 del Màster en Creació i Gestió d’Empreses Innovadores.

Un total de 34 TFM es presentaren entre les dues convocatòries de juliol i setembre, amb una tassa de superació pròxima al 100%. En un context d’alt rendiment generalitzat de l’estudiantat, aquest curs ha destacat per l’elevat nivell de la majoria de TFM. Un total de sis treballs han merescut la qualificació d’excel·lent, i per primera vegada en la història del Màster s’ha concedit la qualificació màxima de 10 (matrícula d’honor) al TFM presentat per Enrique Fabre.

L’equip docent del Màster d’Empreses Innovadores es congratula i felicita a totes i tots els alumnes que han superat el TFM i han obtingut el títol de Màster. Amb tot el que han aprés, els participants estan preparats per a fer un salt qualitatiu en la seua ocupabilitat en l’àmbit professional i plantejar-se la participació en la creació d’empreses innovadores.