UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El programa MindInn Food and Feed celebra la seua tercera sessió formativa acostant a l'estudiantat tres models empresarials

  • 10 de febrer de 2023
El programa MindInn Food and Feed celebra la seua tercera sessió formativa acostant a l'estudiantat tres models empresarials

El passat 1 de febrer, l'estudiantat del programa MindInnFood and Feed va gaudir en la Facultat de Farmàcia d'una tercera sessió molt estimulant per part de tres empreses amb models empresarials molt diferents: Malferida, Ecospirulina i Importaco. Així mateix, també va tindre lloc una sessió per al desenvolupament de futurs projectes d'innovació agroalimentària.

La tercera sessió del programa formatiu MindInnFood and Feed, en el marc del programa d'innovació docent de la Universitat de València UVemprén Aprèn, va comptar amb la presència de les empreses Malferida, Ecospirulina i Importaco, així com amb representació de la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén) i els companys del projecte Houda Berrada, Ana Juan-García i Cristina Juan. En aquesta sessió es va poder conèixer la trajectòria de tres models d'empresa el denominador comú de la qual és la qualitat, l'interés pel consumidor i la sostenibilitat.

Malferida, de la mà de Lucía Mompó, va il·lusionar a l'estudiantat per la seua joventut i bons consells per a desenvolupar i dur a terme una idea emprenedora, ressaltant la importància del tracte personal entre el productor i el client. Nicolás Mazurier va presentar les aportacions nutricionals de l'espirulina i com van ser els inicis d’Ecospirulina, una producció respectuosa amb el medi ambient i de proximitat, sent de les poques empreses nacionals. Finalment, es va poder conèixer, gràcies a Natividad Sebastiá i Ana García, responsable de projectes I+D+i d’Importaco, la importància de disposar un equip preparat i format per a continuar innovant i investigant en nous productes que milloren encara més l'oferta alimentària d'aquesta important empresa.

La sessió formativa va concloure amb un tast triangular de fruita seca i amb la participació de Lola Garzón, responsable d'iniciatives d'emprenedoria d’UVemprén, que va donar les claus i va estimular a l'estudiantat en el desenvolupament del seu projecte innovador.