UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El programa UVemprén Startup Mentoring selecciona projectes emprenedors d'estudiants per a participar en el SCET Startup Clinic

  • 16 de desembre de 2020
Image de la noticia

SCET Startup Clinic és una masterclass online per a start-ups emergents, organitzada pel Sutardja Center for Entrepreneurship & Technology de la University of Berkeley (Califòrnia). Com ja succeïra en la passada edició, el Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València, a través del programa UVemprén Startup Mentoring, seleccionarà projectes emprenedors d'estudiants per a participar en aquest important esdeveniment.

Després de l'èxit obtingut el semestre passat i l'enorme demanda de participació, el Sutardja Center for Entrepreneurship & Technology de la University of Berkeley (Califòrnia) llançarà al febrer de 2021 una nova edició d'aquest programa de mentorització per a empreses de tot el món, que s'emmarca en les activitats del programa UVemprén Startup Mentoring del Campus Emprenedor UVemprén-Santander Universidades de la Universitat de València.

UVemprén Startup Mentoring és un programa formatiu orientat a l'especialització en emprenedoria de l'estudiantat i persones egressades de la Universitat de València que ja han mostrat, en algun moment durant el curs acadèmic, el seu interés a emprendre. Dins del programa hi ha accions formatives en diferents formats i amb diferents duracions. En aquesta ocasió convida a impulsar projectes optant a participar en el SCET Startup Clinic, una oportunitat única perquè els equips i els projectes seleccionats reben supervisió per part dels millors experts de Silicon Valley.

Aquesta nova edició de SCET Startup Clinic té previst oferir clinics en quatre àrees específiques: pitching, proposta de valor, adquisició d'usuaris/consumidors i accés al mercat EUA. Els equips participants hauran de seleccionar una de les quatre àrees i seran assignats amb un tutor especialitzat en cadascuna d'elles.

Els requisits per a participar són haver pres part en algun dels programes d’UVemprén i que les persones integrants de l'equip que vagen a participar en el programa acrediten un nivell d'anglés B2. A més, el projecte ha de ser una idea o una empresa amb menys d'un any de vida.

Per a participar en aquesta nova edició de SCET Startup Clinic, que està prevista que se celebre al febrer de 2021, és necessari emplenar (en anglés) el formulari que es troba en aquest enllaç, abans del pròxim dia 22 de desembre de 2020.