UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El projecte de promoció de l'emprenedoria social en l'àmbit educatiu d’UVemprén-aprèn organitza un taller sobre emprenedoria cooperativa

  • 9 de novembre de 2020
Image de la noticia

El pròxim 17 de novembre tindrà lloc un taller online sobre emprenedoria cooperativa en l'àmbit de l'educació. Aquest esdeveniment l'organitza el projecte “Promoció de l'emprenedoria social en futurs professionals de l'àmbit social i educatiu. La innovació social” del programa UVemprén-aprèn de la Universitat de València.

Entre les iniciatives sorgides en el marc d’UVemprén-aprèn, el programa d'innovació docent de la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén) de la Universitat de València, es troba el projecte d'innovació educativa en emprenedoria universitària “Promoció de l'emprenedoria social en futurs professionals de l'àmbit social i educatiu. La innovació social”, desenvolupat per la professora Davinia Palomares. Aquest projecte té com a objectiu principal promoure l'esperit emprenedor, amb un decidit enfocament social, de l'estudiantat de la Universitat de València d'àrees afins a l'àmbit socioeducatiu.

D'aquesta manera, el dia 17 de novembre se celebrarà una xarrada/taller online sobre emprenedoria cooperativa en l'àmbit de l'educació amb el títol “Vols crear la teua pròpia cooperativa d'ensenyament?”, que comptarà amb la participació com a ponent de Pepe Albors, de la Federació Valenciana d'Empreses Cooperatives de Treball Associat (FEVECTA). Les persones participants rebran formació sobre com conéixer i valorar la possibilitat de crear els seus propis projectes cooperatius d'una manera sòlida, escalable i amb propòsit.

L'esdeveniment es desenvoluparà entre les 11 i les 13 hores a través de la plataforma BB Collaborate. L'accés és lliure a través d'aquest enllaç.