UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Els millors projectes emprenedors universitaris tenen premi en la primera edició dels Santander X Spain Awards

  • 6 de maig de 2021
Premis Santander X Spain Award

Banco Santander, a través de Santander Universidades, acaba de llançar la primera edició dels Santander X Spain Awards, que busquen identificar i premiar als millors projectes emprenedors universitaris, reforçant així la seua estratègia de suport a l'emprenedoria més incipient.

Aquests premis, a les quals podrà optar tot l'estudiantat de qualsevol universitat, s'estructuren en dues categories. La primera d'elles és la Categoria Launch, que busca projectes que disposen d'un Producte Mínim Viable i vulguen provar-lo amb els seus potencials clients, sense necessitat que estiga l'equip totalment format. Aquesta categoria disposa de premis econòmics de fins a 5.000 € i ofereix també mentorització i visibilitat del projecte.

Per part seua, la Categoria Accelerate està dirigida a startups ja constituïdes però que necessiten accelerar la seua eixida al mercat o, en cas de disposar ja de clients, la facturació de les quals no supere els 500.000 €. Per a aquesta categoria s'han destinat premis econòmics de fins a 10.000 €, a més de la mentorització i la visibilitat tant dins com fora de Banco Santander.

La convocatòria per a la categoria Launch estarà oberta fins al dia 16 de maig de 2021, mentre que la categoria Accelerate ho estarà fins al pròxim 4 de juny. Tota la informació sobre aquests premis i les sol·licituds de participació es poden trobar en aquest enllaç.