UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Impacta amb el teu missatge per Bibiana Villa en el seté roadshow del programa EXPLORER

  • 10 d’abril de 2019
Impacta amb el teu missatge per Bibiana Villa en el seté roadshow del programa EXPLORER

El passat 8 d'abril va tindre lloc la setena sessió del programa EXPLORER en les instal·lacions del Laboratori d'Innovació Social SocInnoLAB de l'edifici d'Instituts d'Investigació del campus de Tarongers. El roadshow va ser impartit per Bibiana Villa i es va centrar en les tècniques de comunicació per a seduir al client amb el seu projecte.

Un dels objectius principals del programa Explorer, organitzat per la Universitat de València en col·laboració amb Banc Santander, és facilitar als participants les millors eines per a dur a terme els seus projectes empresarials. Entre ells es troben les startups, organitzacions temporals de persones que busquen un model de negoci recurrent i escalable.

En aquest sentit, Bibiana Villa va aportar eines i recursos per a una excel·lent comunicació, factor clau per a l'èxit de qualsevol projecte del programa EXPLORER.

La sessió es va enfocar en la construcció d'un missatge impactant per a poder utilitzar en el cas d'una presentació del projecte davant un jurat, inversors, clients i altres.

En els diferents passos de la construcció del missatge, es va incidir en altres aspectes fonamentals en la comunicació com el llenguatge utilitzat, així com totes les habilitats a desenvolupar per a obtindre el resultat esperat.

Es van oferir eines de gestió emocional per a millorar en les competències en la comunicació, a més d'adquirir un compromís i major responsabilitat amb el seu projecte, generant motivació i força per a posar en pràctica l'aprenentatge adquirit.

Va ser una sessió pràctica perquè els participants veren in situ com aplicar l'aprenentatge adquirit i isqueren amb el seu discurs realitzat ;)

No va ser una formació… sino una experiència transformativa!