UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Ja disponible la “Fàbrica d'idees AgrotecUV Innova”, punt d'assessorament a l'estudiantat que vulga desenvolupar una idea de negoci en l'àmbit de l'agroalimentació saludable i sostenible, amb el patrocini de la Generalitat Valenciana.

  • 26 de març de 2024
Image de la noticia

Este punt d'assessorament està dirigit als i les estudiants de grau, màster i doctorat, així com a egressats dels dos últims cursos acadèmics.

Tens una idea de negoci innovadora relacionada amb l'agroalimentació, però no saps com començar a desenvolupar-la? T'atrau este sector però no saps com enfocar una idea dins d'esta àrea?

Des de UVemprén t'ajudem a resoldre els teus dubtes amb la “Fàbrica d'Idees AgrotecUV Innova”. Volem que pugues iniciar-te en el món de l'emprenedoria, fent els teus primers passos per a aconseguir un projecte innovador d'impacte ambiental, gastronòmic, d'educació nutricional, social i econòmic.

Només has d'emplenar este formulari i concertarem una cita amb tu perquè ens comptes les teues inquietuds i les teues idees i intentarem resoldre tots els teus dubtes. El servici romandrà disponible durant tot el curs acadèmic i s'efectuarà en línia o de manera presencial.

El nostre objectiu és incentivar-te en la generació d'idees innovadores, amb un enfocament lúdic, i ajudar-te a generar solucions innovadores i creatives.

A més, amb esta idea podràs participar pròximament en el Campus AgrotecUV Innova amb el que podràs optar a 15.000 € en premis, gràcies al conveni de col·laboració entre la Universitat de València i la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme.

Si vols ampliar la informació pots fer-ho ací.