UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Jornada final de l'II Cicle de Jornades sobre Organitzacions Conscients

  • 1 de setembre de 2023
Image de la noticia

El 26 de setembre va tindre lloc l'última jornada de l'II Cicle de Jornades sobre Organitzacions Conscients organitzat per l'Aula Empresocial de la Universitat de València i patrocinat per Caixa Popular. En la seua segona edició el cicle ha comptat amb quatre jornades, dirigides en particular al món empresarial i al de les organitzacions, però també a la societat valenciana.

En aquestes jornades s'han tractat temes com com a felicitat, lideratge conscient, empatia, confiança, o el valor de la dona en el si de les estructures organitzatives.

Aquesta última jornada ha comptat amb la presència de Paco Alós, director de *RSC i Relacions Institucionals de *Caixa Popular que ha brindat un resum sobre les jornades celebrades.

Així mateix, Antonia Sajardo, professora titular d'economia aplicada de la UV ha realitzat una conferència de com es pot ser una organització conscient i els beneficis que aporta no sols a la societat si no als resultats empresarials.

Seguidament, s'ha realitzat una taula d'experiències en les quals han participat, Xavier Ginesta, president Voxel Group i Gina Aran, CEO Inginium que han realitzat un col·loqui sobre l'economia del propòsit i la igualtat que construeix valor respectivament.

Per a finalitzar, Alicia Mas, professora titular de direcció d'empreses de la UV, ha realitzat una ponència exposant les conclusions finals sobre la importància de l'economia i el benestar.
 

Imatges: