UVemprénUniversitat de València Logo del portal

L'Aula Empresocial celebra a Sagunt un seminari sobre emprenedoria en cooperativa dirigit als joves

  • 6 de maig de 2021
Seminari de l'Aula Empresocial a Sagunt

Dimecres passat 5 de maig, l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial) de la Universitat de València i la Diputació de València va impartir un seminari sobre emprenedoria en cooperativa en la localitat valenciana de Sagunt.

Aquest seminari anava dirigit a l'alumnat de batxillerat i cicles formatius, amb l'objectiu que coneguen la fórmula d'emprenedoria en cooperativa, explicant-los el funcionament d'una cooperativa. En primer lloc, va inaugurar la jornada l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno Lerga, i seguidament es van presentar les activitats d'aquest tercer cicle de conferències de l'Aula Empresocial, de la mà del vicepresident de la Diputació de València, Carlos Fernández Bielsa.

A continuació, es va presentar l'Aula Empresocial per part de la seua directora, la catedràtica de Dret Financer i Tributari Pilar Alguacil. Així mateix, la catedràtica va impartir una conferència titulada «Per què emprendre en cooperativa?». Posteriorment, es va explicar què és una cooperativa de la mà de José Albors Orengo, tècnic de FEVECTA, que va donar pas a una presentació de motivació de l'emprenedoria a càrrec Andrea Rey Martí, professora de l’ESIC.

Després d'una breu pausa, es va passar a la taula d'experiències de cooperativa juvenil. En aquesta ocasió es va comptar amb la cooperativa Socoltie. La sessió va concloure amb unes paraules de M. José Carrera, regidora de Promoció Econòmica i Industrial de l'Ajuntament de Sagunt.

Les pròximes sessions sobre emprenedoria en cooperativa seran 14 de maig a Llíria i el 19 de maig a Mislata.

Documentació:

Cartell

Presentació

Conferencia