UVemprénUniversitat de València Logo del portal

L'Aula Empresocial celebra a Sagunt un taller sobre associacions

  • 22 d’octubre de 2020
Image de la noticia

El passat 20 d'octubre es va celebrar en la localitat valenciana de Sagunt una nova edició dels tallers sobre associacions que imparteix l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial) de la Universitat de València.

La Jornada va girar entorn de les associacions, amb l'objectiu d'introduir als gerents no professionals d'associacions en les qüestions més rellevants per a la seua gestió. Es va fer una anàlisi exhaustiva de les principals qüestions jurídiques, comptables, fiscals i laborables.

Va presentar la Jornada Mª Pilar Alguacil Marí, catedràtica de Dret Financer i Tributari de la Universitat de València i directora de l'Aula Empresocial. Seguidament, va prendre la paraula Emili Altur, responsable de Programes i Projectes de Novaterra, amb una explicació dels aspectes jurídics de les associacions. A continuació, es van explicar els aspectes comptables de les associacions de la mà de Rosa Dasí González, professora de la Universitat de València.

En l'últim bloc de la sessió es van tractar els aspectes fiscals de les associacions, amb una detallada presentació per part de Salvador Montesinos Oltra, professor de la Universitat de València. Per a finalitzar, es van abordar els aspectes laborals de les associacions de la mà de Manuel Alegre Nueno, professor de la Universitat de València.

Documentació:

  1. Regimen Juridico de las Asociaciones - Emili Altur
  2. Aspectos Contables de las Asociaciones - Rosa Dasi
  3. Aspectos Fiscales de las Asociaciones - Salvador Montesinos
  4. Aspectos Laborales de las Asociaciones - Manuel Alegre

La pròxima Jornada sobre associacions serà el 2 de novembre a Xirivella. Així mateix, l'Aula Empresocial realitza jornades sobre emprenedoria en cooperatives dirigides als joves, que tindran lloc a Llíria el 10 de novembre i a Sagunt l'11 de novembre. Finalment, també realitza jornades sobre emprenedoria en les següents dates: 26 d'octubre a Cullera i 27 d'octubre a Sagunt.