UVemprénUniversitat de València Logo del portal

L'Aula Empresocial imparteix un seminari sobre emprenedoria en cooperativa per als joves a Gandia

  • 28 d’abril de 2021
Seminari de l'Aula Empresocial a Gandia

Divendres passat 23 d'abril, l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial) de la Universitat de València i la Diputació de València va celebrar un seminari sobre emprenedoria en cooperativa en la localitat de Gandia.

El seminari anava dirigit als alumnes de batxillerat i cicles formatius amb l'objectiu que coneguen la fórmula d'emprenedoria en cooperativa, explicant-los el funcionament d'una cooperativa. En primer lloc, es van presentar les activitats d'aquest tercer cicle d'activitats de la mà del vicepresident de la Diputació de València, Carlos Fernández Bielsa.

Seguidament, es va presentar l'Aula Empresocial per part de la seua directora, la catedràtica de Dret Financer i Tributari Pilar Alguacil. Així mateix, Alguacil va impartir una conferència titulada «Per què emprendre en cooperativa?». A continuació, es va explicar què és una cooperativa de la mà de José Albors Orengo, tècnic de FEVECTA. Seguidament es va fer una presentació sobre motivació de l'emprenedoria a càrrec de la professora de la Universitat de València Alicia Mas Tur.

Després d'una breu pausa, es va passar a la taula d'experiències de cooperativa juvenil. En aquesta ocasió es va comptar amb Rodant, una cooperativa de treball que ofereix un servei de repartiment amb bicicleta de menjar i ciclomissatgeria.

Les pròximes sessions sobre emprenedoria en cooperativa seran el 5 de maig a Sagunt, el 14 de maig a Llíria i el 19 de maig a Mislata.

Cartell

Ponències:

Presentació Ciclo Cooperatives Gandia

Emprender en Cooperativa