UVemprénUniversitat de València Logo del portal

L'Aula Empresocial participa en el llibre sobre empreses sostenibles Bozze volume Dialogi europaei

  • 20 de gener de 2021
Image de la noticia

Mª Pilar Alguacil Marí, directora de l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial) de la Diputació de València i de la Universitat de València, ha participat en un capítol del llibre «Bozze volume Dialogi europaei», dedicat a l'economia social i l'empresa sostenible.

Aquest llibre recull els resultats del congrés «Dialogi Europaei: L’impresa sostenibile, alla prova del dialogo». El congrés va tindre lloc a Taranto de l'11 al 14 de desembre de 2018, i va estar organitzat per l'Organització Dialogi Europaei, la Universitat de Bari i Euriconv.

El capítol de Mª Pilar Alguacil té per títol «Gli aiuti di Stato alle imprese sociali in ambito europeo. La dichiarazione spagnola sui servizi di interesse economico generale», i es pot accedir a ell des de la pàgina web de l'Aula Empresocial.

Així mateix, també compta amb la participació de Mª Ángeles Fernández Izquierdo, catedràtica de la Universitat Jaume I de Castelló i membre de l'equip Sogres, que col·labora amb l'Aula Empresocial. A més, totes dues catedràtiques participen en el Laboratori ODS de la Conselleria d'Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana.