UVemprénUniversitat de València Logo del portal

L'Aula Empresocial participa en una jornada virtual sobre societats laborals

  • 17 de desembre de 2021
L'Aula Empresocial participa en una jornada virtual sobre societats laborals

El dia 16 de desembre va tindre lloc la jornada telemàtica «Societats laborals. Respostes a l'emprenedoria i a la transformació empresarial», en la qual participà la directora de l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial) de la Universitat de València i la Diputació de València.

La directora de l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial) de la Universitat de València, la catedràtica Mª Pilar Alguacil Marí, va participar en la Jornada «Societats laborals. Respostes a l'emprenedoria i a la transformació empresarial”, organitzada per la Federació de Societats Laborals i Empreses Participades (LABORPAR).

Aquest esdeveniment, que se celebrà de manera virtual, pretén donar a conéixer les opcions d'aquest model empresarial de l'economia social i debatre sobre qüestions rellevants de transformació empresarial i emprenedoria.

El programa de la jornada, entre les 10 i les 12.15 hores, va incloure tres conferències i la presentació de la campanya publicitària «Nuestra» a càrrec del seu director. El programa complet es pot consultar en aquest enllaç.