UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La revista TEC Empresarial, dirigida per Juan Carlos Leiva, entra en JCR

  • 26 de juny de 2023
Image de la noticia

La revista TEC Empresarial, dirigida per Juan Carlos Leiva, membre fundador de Motiva, acaba de formar part del Journal Citation Reports (JCR). Amb anterioritat, ja havia sigut inclosa en Scopus.

TEC Empresarial és una revista trimestral d'accés obert propietat i publicada per l'Escola d'Administració d'Empreses de l'Institut Tecnològic de Costa Rica (TEC) que publica investigacions científiques sobre administració i economia empresarial.

TEC Empresarial és una revista de revisió per parells doble cec que inclou dins del seu abast àrees de gestió relacionades amb l'emprenedoria, la gestió estratègica i la innovació, així com diferents aspectes dels negocis relacionats amb les finances, la comptabilitat, l'economia, el màrqueting i les operacions.

En ella es dona la benvinguda a estudis científics en diferents nivells d'anàlisis: individus, grups d'individus, organitzacions i territoris. La revista es compromet a publicar estudis que utilitzen una àmplia gamma de mètodes d'investigació i agraeix la investigació original que utilitze tècniques estadístiques, dades qualitatives, experiments (de camp o de laboratori), mètodes no paramètrics i models matemàtics.

En difondre estudis científics a una àmplia audiència d'acadèmics, investigadors, legisladors i professionals de negocis, TEC Empresarial cerca proporcionar un fòrum de comunicació que contribuïsca a una millor comprensió de la gestió i l'economia empresarial.

Els manuscrits acceptats per a la seua publicació en TEC Empresarial han de ser originals, han de complir amb els alts estàndards de rigor establits per la revista i han d'oferir una contribució rellevant a les comunitats d'acadèmics, professionals i legisladors d'administració i economia empresarial.