UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Universitat d'Agder (UiA) a Noruega organitza una escola d'estiu FORTHEM sobre emprenedoria i micromecenatge

  • 31 de maig de 2023
Summer School 2023

Aquestes escoles d'estiu d'emprenedoria s'organitzaran cada any per a estudiants de totes les universitats de l'aliança FORTHEM.

En 2023 tindrà lloc en la Universitat d'Agder (UiA), Noruega, entre el 21 i el 25 d'agost.

Si t'interessa l'emprenedoria, el micromecenatge i vols viure un estiu noruec amb un munt d'activitats, no et perdes aquesta setmana intensiva en la qual podràs aprendre sobre els models i mercats de micromecenatge, així com el desenvolupament d'habilitats per a la planificació i el desenvolupament de campanyes. Tots els temes teòrics s'apliquen després a una campanya empresarial i de micromecenatge que desenvoluparàs al llarg del curs, sota una estreta supervisió i orientació. Després del curs intensiu d'una setmana, tindràs supervisió digital i presentaràs els teus plans digitalment.

A més de l'experiència acadèmica, hi haurà activitats socials com a barbacoa, visita guiada per la ciutat i sopar amb el Degà i Rector.

Finançament: UiA cobreix el contingut, el programa social, els esmorzars, un parell de sopars i cercarà una opció gratuïta d'allotjament en família per a alguns estudiants.

Hi ha una beca FORTHEM disponible per a 3 estudiants seleccionats de cada universitat sòcia de FORTHEM. Fes clic ací per a veure els detalls. Pots posar-te en contacte amb l'oficina local de FORTHEM forthem@uv.es per a informar-te sobre el viatge i les ajudes individuals.

Dades clau:

• Dates: 21 - 25 d'agost de 2023

• Campus: Kristiansand

• Termini de sol·licitud: fins al 9 de juny de 2023

• Crèdits: 3

• Idioma: anglès

• Seminaris digitals:

1. Presentació digital del pla de negoci i de la campanya de micromecenatge + Preguntes i Respostes i Feedback

2. Presentació final del pla d'empresa i de la campanya de micromecenatge amb comentaris. Les dates dels seminaris digitals es publicaran pròximament.

Requisits d'admissió

- Preferiblement estudiants de grau (2/3 anys), però també estudiants de màster.

- Totes les àrees acadèmiques

- Preferència: estudiants que no hagen participat prèviament en una mobilitat FORTHEM.

- Motivació

- Bon nivell d'anglès (B2 o superior)

Sol·licituds fins al 9 de juny des del següent formulari d'inscripció

Més informació en:

https://www.uia.no/samarbeid/forthem-fostering-outreach-within-european-regions-transnational-higher-education-and-mobility/forthem-summer-school-entrepreneurship-and-crowdfunding