UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Universitat de València convoca 40 beques per a realitzar la primera edició del curs «Màrqueting en línia per a llançar la teua idea» en el marc del Campus UVemprén-Santander Universidades

  • 30 de juliol de 2021
La Universitat de València convoca 40 beques per a realitzar la primera edició del curs «Màrqueting en línia per a llançar la teua idea» en el marc del Campus UVemprén-Santander Universidades

Ja està obert el període d'inscripció a la primera edició del curs «Màrqueting en línia per a llançar la teua idea», una acció formativa destinada a estudiants de grau, màster i doctorat de la Universitat de València que tindrà lloc el 29 de setembre, i per a la qual s'han convocat 40 beques finançades per Santander Universidades per a cobrir les despeses de matrícula.

L'objectiu d'aquest curs, que s'emmarca en les accions formatives de nivell inicial del Campus UVemprén-Santander Universidades, és que les persones participants coneguen, comprenguen i puguen posteriorment aplicar una sèrie d'estratègies orientades a la comercialització de nous productes o serveis per mitjà de l'ús de les xarxes socials i Internet. Es poden presentar a aquesta convocatòria les persones matriculades en qualsevol grau o màster de la Universitat de València. La metodologia combina l'enfocament teòric amb activitats pràctiques i requereix la participació activa de l'alumnat.

La primera edició del curs tindrà lloc el dimecres 29 de setembre de 2021, en modalitat en línia i en horari de 15.30 a 19.30 hores. El termini d'inscripció estarà obert fins al 22 de setembre de 2021.

Les persones interessades a participar en aquesta acció formativa poden sol·licitar una de les 40 beques finançades per Santander Universidades i destinades a cobrir les despeses de matrícula. Tota la informació sobre el curs i les bases reguladores de la convocatòria de beques es poden trobar en aquest enllaç.