UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Universitat de València organitza una xarrada sobre didàctica i organització socioeducativa dins de les activitats celebrades en el marc del programa UVemprén-aprèn

  • 27 d’abril de 2020
Image de la noticia

El pròxim dia 29 d'abril tindrà lloc, sota el títol “Aprenent de l'experiència”, aquest col·loqui sobre acompanyament socioeducatiu destinat als alumnes del grau d'Educació Social.

L'activitat forma part del Projecte d'Innovació Educativa en Emprenedoria Universitària “Promoció de l'emprenedoria social en futurs professionals de l'àmbit social i educatiu. La innovació social” que la professora de la Universitat de València Davinia Palomares està realitzant dins del programa UVemprén-aprèn en el marc del Campus Emprenedor UVemprén-Santander Universitats.

En aquest esdeveniment, que se celebrarà el pròxim 29 d'abril d'11 a 13 hores per videoconferència a través de Blackboard Collaborate, participaran educadors de l'Associació Cultural La Kalle (Madrid) i AVAPACE (València), que parlaran de la seua experiència en l'acompanyament socioeducatiu. Aproximant aquesta experiència a l'àmbit universitari, s'intenta compartir un espai de diàleg en la formació dels futurs educadors i educadores socials per a conéixer com les competències intra-emprenedores poden mobilitzar al Tercer Sector d'Acció Social (TSAS).

Més informació en aquest enllaç.