UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La vuitena edició del programa VLC/STARTUP incubarà set empreses innovadores en el Parc Científic de la Universitat de València

  • 19 de desembre de 2022
La vuitena edició del programa VLC/STARTUP incubarà set empreses innovadores en el Parc Científic de la Universitat de València

Oberta la nova convocatòria d'aquest programa d'emprenedoria innovadora de la Fundació Parc Científic Universitat de València i Banco Santander, el termini de sol·licituds del qual acaba el 20 de gener. Aquest programa ofereix a les startups i spin-offs seleccionades espais de treball situats en l'àrea empresarial de la institució acadèmica, així com dotació econòmica i assessorament perquè el seu projecte continue creixent.

En aquesta nova edició de VLC/STARTUP, que impulsen la Fundació Parc Científic Universitat de València (FPCUV) i Banco Santander per al desenvolupament d'empreses innovadores o de base tecnològica a l'entorn de la Universitat de València, el Parc Científic de la Universitat de València (PCUV) posarà a la disposició de les empreses guanyadores espais en les seues instal·lacions: un laboratori i sis places en els Planters d'Empreses —espais de cotreball situats als campus de Tarongers i Burjassot-Paterna—.

A més, el PCUV premiarà econòmicament a les startups guanyadores amb 1.500 € en la modalitat de planter i 3.000 € en la de laboratori. En total, fins a un màxim de set empreses s'instal·laran en el Parc Científic per a desenvolupar els seus projectes innovadors, tal com ha succeït en les edicions anteriors amb signatures com Arthex Biotech, Darwin Bioprospecting Excellence, NBN23 o Orbital EOS, empreses que hui dia continuen situades al parc.

Les empreses beneficiàries del programa d'emprenedoria gaudiran de la seua plaça en el laboratori o en el cotreball gratuïtament durant un any. En totes dues modalitats s'inclou mobiliari, connexió a internet, accés a sala de reunions, orientació al desenvolupament empresarial i molts altres dels serveis que ofereix la FPCUV. De la mateixa manera, a les iniciatives premiades també se'ls facilitarà l'accés als diferents programes de suport a l'emprenedoria de les entitats i organismes de la Universitat de València que col·laboren amb VLC/STARTUP, com és el cas de la Unitat d'Emprenedoria( UVemprén).

El programa d'emprenedoria innovadora del PCUV compta amb el suport de Santander Universidades i de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat, en la seua missió d'incentivar el desenvolupament d'empreses innovadores i de base tecnològica a l'entorn de la Universitat de València.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el pròxim 20 de gener de 2023. Tota la informació es pot trobar en aquest enllaç.