UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Xarxa MOTIVA participarà en el programa Cladea Coil d'Aprenentatge Col·laboratiu Virtual

  • 18 de maig de 2020
Image de la noticia

El Consell Llatinoamericà d'Escoles d'Administració (CLADEA) llança el seu programa internacional d'aprenentatge col·laboratiu virtual que permet internacionalitzar plans d'estudis de les universitats i escoles de negocis que formen part d'aquest organisme. En aquest programa participarà la Xarxa MOTIVA de la qual forma part la Universitat de València.

El programa Link Class té l'objectiu de crear un ecosistema e-learning utilitzant recursos en línia. En aquest sentit, es produeix una col·laboració entre dos professors situats en diferents llocs geogràfics, participant un d'ells com a expositor i l'altre (juntament amb els seus estudiants) com a receptor, en una sessió virtual de classes sobre una temàtica particular. La coordinació del programa ofereix, així mateix, assessoria tècnica sobre la metodologia i l'ús de la tecnologia de videoconferència.

L'edició pilot d'aquest programa, en 2019, va comptar amb més de 20 hores de Link Classes i 353 usuaris finals de Colòmbia, el Perú, l'Equador i Mèxic, els quals van tindre l'oportunitat de conéixer enfocaments globals sobre tòpics vinculats a finances, gerència, lideratge, teoria administrativa, metodologies educatives, eines TIC, mercats financers, cultura i societat, estratègia empresarial o cadena de subministrament. Al gener de 2020 es va llançar oficialment la iniciativa, en una modalitat de participació gratuïta amb opció d'adquirir diploma digital certificat.

Entre els participants no membres de CLADEA es troba Ramón Torcal, professor de la Universitat de València i membre de la Xarxa MOTIVA, la xarxa temàtica llatinoamericana sobre creació d'empreses i emprenedoria.

Més informació en aquest enllaç.