UVemprénUniversitat de València Logo del portal

NOVA ENQUESTA GUESSS 2023

  • 4 de desembre de 2023
Image de la noticia

S'anuncia als estudiants la possibilitat i la importància de respondre en línia al qüestionari GUESSS sobre esperit emprenedor dels estudiants universitaris entre el 20 de setembre i el 22 de desembre.

UVemprén col·labora en la difusió de l'enquesta GUESSS sobre esperit emprenedor de l'estudiantat universitari.

T'agradaria participar en una enquesta internacional sobre emprenedoria en la qual participen més de 3.000 universitats de tot el món? Ja és possible emplenar aquesta enquesta que s'emmarca en el projecte internacional Global University Entrepreneurial Spirit Students’ Survey, l'Enquesta Global sobre l'Esperit Emprenedor dels Estudiants Universitaris.

L'enquesta GUESSS constitueix l'observatori d'investigació col·laborativa més gran del món. En 2021 van participar més de 3.000 universitats de 58 països, entre elles 72 universitats espanyoles entre les quals s'inclou la Universitat de València.

L'enquesta GUESSS va dirigida a tot l'estudiantat de grau i postgrau de la Universitat de València, que poden respondre al qüestionari en línia que es pot trobar en aquest enllaç https://tinyurl.com/g23-spain. El termini per a respondre a l'enquesta estarà obert fins al pròxim 22 de desembre de 2023. Totes les respostes vàlides participaran en el sorteig de 5 premis de 1.000 euros (les bases del sorteig estan en un enllaç al final de qüestionari).

També es pot accedir escanejant el següent codi QR.

Aquest estudi permet dur a terme investigacions rigoroses i rellevants en matèria d'emprenedoria, a més de permetre avaluar de forma longitudinal i comparativa l'eficàcia de les mesures adoptades per la Universitat de València per a fomentar les actituds i iniciatives emprenedores.

D'aquesta manera, la Universitat pretén ser reconeguda com una Universitat Emprenedora i una Universitat d'Emprenedors i Emprenedores. Els informes nacionals són d'accés públic i es poden consultar juntament amb els de les universitats en https://guesss-spain.com/informes-guesss-espana

Imatges: