UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Obert el termini per a participar en el programa “EmprenD en servicios” amb 1.000 € en premis

  • 18 d’abril de 2024
Image de la noticia

El Vicerectorat d’Innovació i Transferència convoca 30 places per a participar en el programa formatiu i optar a la primera edició dels premis EmprenD en Servicios - Universitat de València amb l’objectiu de formar l’estudiantat en l’àrea de l’emprenedoria per a conéixer les premisses bàsiques d’un enfocament de gestió sostenible i innovadora i prendre decisions per a la comercialització de nous serveis.

La directora del projecte d’innovació docent en emprenedoria universitària “EmprenD en servicios” és la professora María Walesska Schlesinger, del departament de Comercialització i Investigació de Mercats.

La convocatòria va dirigida a estudiants de grau, màster i doctorat oficials de la Universitat de València matriculats en el curs acadèmic 2023-2024.

El programa es desenvoluparà en 6 sessions. Cada sessió comporta una part teòrica i una altra pràctica que desenvoluparan els equips de treball per assolir els objectius proposats.

La formació tindrà lloc durant el curs 2024-2025. Les millors idees de negoci amb projectes innovadors optaran als següents premis:

  • Un primer premi de 600 €
  • Un segon premi de 400 €

El termini de presentació de sol·licituds serà des del 18 d’abril fins al 3 de setembre de 2024.

Més informació de la convocatòria en aquest enllaç.