UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Onze professors i professores de la UV realitzen una estada internacional de formació en emprenedoria a la Amsterdam University of Applied Sciences (AUAS) dins del programa UVemprén Aprèn amb el mecenatge de Santander Universitats

  • 29 de juny de 2022
Edifici de la Universitat de ciències aplicades de Amsterdam on es realitza la formació

Cristina Juan García professora de la Facultat de Farmàcia; Germán Llorca Abad professor de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació; Carmen Pérez Cabañero professora de la Facultat d’Economia i el professor José Ignacio Prieto Quesada de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport van obtindre una ajuda de mobilitat dins del Programa Internacional UVemprén Aprèn convocat pel Vicerectorat d’Innovació i Transferència.

El professorat que viatjarà acompanyat per membres de l’equip del seu projecte d’innovació docent, participará els dies 29-30 de juny i 1 de juliol en una programació innovadora organitzada per l’Escola de Negocis de l’Amsterdam University of Applied Sciences (AUAS) que inclourà: design thinking, pedagogia COIL i storytelling.

El professorat participant a la seua tornada desenvoluparà els projectes d'innovació docent presentats, incorporant allò après al llarg de l’estada, amb l’objectiu de posar a l’abast del nostre estudiantat el coneixement adquirit.

Els projectes del professorat participant tenen la següent temàtica:

• ConTD Hub de creativitat i indústria audiovisual.

• Incorporació de la sostenibilitat en el sector agroalimentari de manera segura i de qualitat i la seua transferència en les pautes dietètiques del consumidor des de l'aula mitjançant el “MINDFUL EATING DIETÈTIC”.

• Desenvolupament d'habilitats de màrqueting a través de jocs d'empresa.

• SPOE (SPOrt business Entrepreneurship)- Emprenedoria en les ciències de l'esport.

• ApS Salut: emprenedoria en Ciències de la salut: projectes aprenentatges basats en servei social alineats amb l'agenda 2030 i els ODS.

El Programa Internacional UVemprén Aprèn d’innovació docent en emprenedoria universitària ha estat possible gràcies a l’aliança entre el Banc de Santander i la Universitat de València mitjançant la qual es promouen les activitats del campus d'emprenedoria universitària UVemprén – Santander Universitats.