UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Quarta Jornada del Cicle “Altres maneres de fer economia des de la sostenibilitat: economia, medi ambient i impacte social” de l'Aula Empresocial.

  • 1 de setembre de 2023
Image de la noticia

L'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (AulaEmpresocial) de la Universitat de València UVemprén i la Diputació de València celebra la seua tercera jornada del cicle “altres maneres de fer economia des de la sostenibilitat: economia, medi ambient i impacte social” dirigida als estudiants universitaris de la Universitat de València.

La quarta jornada ha tingut lloc el 20 de setembre de 2023 al Campus de Burjassot per als alumnes d'Enginyeria Informàtica. Aquesta jornada està centrada en l'Economia Circular.

En la jornada Pilar Alguacil, Catedràtica de dret financer i directora del AulaEmpresocial i Antonia Sajardo, professora titular d'Economia aplicada i membre del AulaEmpresocial han donat a conéixer mitjançant les seues conferències què és l'Economia Circular, en què difereix de l'economia lineal i quins són els beneficis per a la sostenibilitat futura.

Així mateix, amb la finalitat que els assistents conegueren un exemple de bones pràctiques en aquesta mena d'economia i del compliment dels *ODS, la jornada ha comptat amb la presència de Salvador Pérez de Mans al Terra.

Per a finalitzar, Andrea Rey, professora ajudant doctor de Direcció d'Empreses i membre de l'aula ha realitzat una ponència interactiva amb els assistents per a conéixer els coneixements que havien adquirit i, Antonia Sajardo ha conclòs amb una ponència titulada “Circularitat econòmica en un món finit”.

Imatges: