UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Santander X llança el programa Santander X Training perquè les startups perfeccionen i posen en marxa la seua estratègia de mercat

  • 7 de juliol de 2021
Santander X llança el programa Santander X Training perquè les startups perfeccionen i posen en marxa la seua estratègia de mercat

El període d'inscripció al programa Santander X *raining | Prepare to Launch – Babson, una iniciativa de Santander X per a ajudar a les startups a millorar el seu rendiment en el mercat, romandrà obert fins al pròxim 31 de juliol.

Només una de cada quatre startups superen el primer any de vida, i rares vegades és culpa del producte, sinó de la falta d'identificació d'un mercat creixent amb una necessitat específica. Per això, des de Santander X es pretén revertir aqueixa xifra amb el llançament de Santander X Training | Prepare to Launch – Babson, un programa en línia d'alt impacte perquè les startups perfeccionen i posen en marxa la seua estratègia Go2Market.

Mitjançant aquesta formació, estructurada en dues fases, les startups seleccionades tindran l'oportunitat de treballar la seua estratègia Go2Market de la mà del prestigiós Babson College, una institució capdavantera a nivell mundial en formació per a l'emprenedoria. Aquest programa és una oportunitat única per a aquelles persones emprenedores amb un producte mínim viable i testable en el mercat.

El programa està dissenyat per a equips de startups emergents que han eixit de la preincubació o s'estan preparant per a llançar un negoci i volen explorar les habilitats i l'experiència empresarial que es requereixen per a portar la seua startup al mercat. Els equips participants han de tindre un model de negoci o un projecte d'innovació i estar buscant eixir al mercat i recaptar fons, així com parlar, llegir i entendre l'anglés amb plena competència professional.

El període d'inscripció a aquesta iniciativa estarà obert des del 24 de juny fins al 31 de juliol de 2021, i la selecció de candidatures s'anunciarà l'1 de setembre. Tota la informació sobre aquest programa es pot trobar en aquest enllaç.