UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Seminari dedicat a “Empreses del Parc Científic de la UV"

  • 3 de febrer de 2020
Image de la noticia

El 30 de gener va tenir lloc el Seminari d'Oportunitats de Negoci dedicat a “Empreses del Parc Científic de la UV.

El Seminari d'Oportunitats de Negoci dedicat a “Empreses del Parc Científic de la UV” es va celebrar a les instal·lacions que el PCUV té al campus Tarongers.

L'esdeveniment es va iniciar amb una presentació sobre el PCUV, els seus objectius, assoliments i funcionament, a càrrec de Vicent Clemente, directiu del Parc i Deyanira Sánchez, gestora de promoció del Parc.

A continuació, van intervenir els directius de 3 companyies situades en el PCUV.

Paco Giménez, director general d'Encamina, companyia de consultoria de programari consolidada, amb més de 100 empleats, i que ofereix solucions de transformació digital a clients de tota Espanya i que està especialitzada en tecnologia Microsoft. Paco Giménez va presentar algunes de les innovacions més destacades dels últims anys com Smartbot que millora l'atenció al client i Samebullying, sistema de prevenció del bullying escolar digital.

A continuació, va intervenir César Gil, director de Doit Plenoptic, spin-off de la Universitat de València, de recent constitució. Especialitzada en el terrno de la generació d'imatges 3D en microscòpia, la companyia desenvolupa una nova solució, ja patentada, que permetrà generar imatges 3d de forma més senzilla i a un cost molt més assequible que les tecnologies actuals. Es tracta d'una innovació disruptiva que espera canviar les regles del joc d'aquest segment de mercat.

Finalment, Carlos Capozzella, fundador i director de la start-up Localixo, situada en la incubadora del PCUV al campus Tarongers, va presentar el seu assistent virtual en turisme, amb intel·ligència artificial que permet analitzar el perfil de l'usuari i generar itineraris personalitzats adaptats al seu perfil. Localixo espera conquistar la confiança d'hotels interessats a conèixer millor als seus clients i fidelitzar-los.

El Seminari va comptar amb l'assistència i participació de tots els alumnes del Màster EI en l'animat debat que es va generar després de cada intervenció.