UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Taller en cooperatives

  • 1 de setembre de 2023
Image de la noticia

L'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (AulaEmpresocial) de la Universitat de València UVemprén i la Diputació de València, dins de les ajudes destinades a la formació, foment i difusió de l'economia social en la Comunitat Valenciana, atorgades per la Generalitat Valenciana, realitzarà 2 tallers teoricopràctics d'economia social amb una duració de 8h cadascun destinats a alumnes universitaris, amb la finalitat de promoure i donar a conéixer les empreses d'economia social.

El primer taller centrat en les cooperatives es va celebrar els dies 18 i 25 de setembre. El primer dia es va realitzar una jornada teòrica en la qual Antonia Sajardo, professora titular d'Economia aplicada i membre del AulaEmpresocial, va exposar la seua conferència sobre “Què són les cooperatives i quins tipus hi ha?”.

Pilar Agutzil, Catedràtica de dret financer i directora del AulaEmpresocial va realitzar una conferència sobre “Fsicalidad en cooperatives” i, Alicia Mas, professora titular de Direcció d'Empreses i membre de l'aula, va exposar als assistents en la seua conferència “Com emprendre en cooperatives?”.

Després del descans, va continuar la jornada amb la conferència d'Andrea Rey, professora ajudant doctor de Direcció d'Empreses i membre de l'aula titulada “La importància de les cooperatives a Espanya”.

Així mateix, Pilar Alguacil i Antonia Sajardo van finalitzar la sessió amb dues ponències en les quals van presentar bones pràctiques i experiències de cooperatives i una activitat del taller amb la participació dels assistents.

El segon dia del taller, el 25 de setembre, els participants van visitar la Cooperativa de Viver (Castelló) per a conéixer de primera mà com és una cooperativa i com funciona, en la qual van poder assentar de manera pràctica els coneixements que es van presentar en la sessió teòrica.

Imatges: