UVemprénUniversitat de València Logo del portal

THE CHALLENGE VDS2023

  • 20 de setembre de 2023
Image de la noticia

Apunta't a THE CHALLENGE i participa en la competició per equips de València Digital Summit VDS2023 en la Universitat Politècnica de València. En un sol dia coneix persones apassionades per la innovació com tu, guanya visibilitat i oportunitats laborals, desafia els teus límits, aprén metodologies innovadores, desenvolupa nous usos per a la tecnologia. Tracta't amb startups de Startup València i entitats com HP, BStartup Banc Sabadell, GoHub Global Omnium, Marina d'Empreses, Fundació ValenciaPort o l'Ajuntament de València, a més guanya premis gràcies al teu talent. Presenta el teu projecte a València Digital Summit VDS2023, el principal esdeveniment tecnològic internacional de la Comunitat Valenciana que acollirà més de 10.000 professionals del món de la innovació i les startups.

L'objectiu principal de The Challenge és fomentar la cultura innovadora en l'entorn universitari i de talent, aconseguint així que els participants puguen desenvolupar les seues habilitats a través dels reptes plantejats en format hackathon de 12 hores  i una presentació final en el marc del València Digital Summit VDS.

Per a això, presenten un producte o servei que es trobe basat en innovació, donant així solucions per a problemes d'actualitat. The Challenge 2023 és un projecte inclòs en la plataforma de València Digital Summit VDS 2023, organitzat per Startup València i la Universitat Politècnica de València, amb la col·laboració d'HP, Ajuntament de València, València Activa i VLC Tech City i produït per Curiosibot.

Imatges: