UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Últim dia per a participar en el programa “ToxiCOIL”, dotat amb 2.000 € en premis

  • 10 d’abril de 2024
Image de la noticia

El Vicerectorat d’Innovació i Transferència convoca 30 places per a participar en el programa formatiu i optar als premis ToxiCOIL - Universitat de València amb l’objectiu d’adquirir formació internacional en toxicologia per a generar reptes que puguen tindre una eixida empresarial o de negoci, que siguen innovadors i permeten projectar solucions de Seguretat Alimentària des de la toxicologia i les ciències de la salut.

Es durà a terme a partir d’un programa formatiu que seguirà la metodologia COIL (Collaborative Online International Learning).

La directora del projecte d’innovació docent en emprenedoria universitària ToxiCOIL és la professora Ana Juan García, del departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l’Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal.

La convocatòria va dirigida a alumnat de grau i màster oficial de la Universitat de València, de la Universidad de Cartagena (Colòmbia) i de la Universitat de Medicina i Farmàcia de Cluj-Napoca (Romania), matriculat en el curs acadèmic 2023/2024.

El programa es desenvoluparà en 5 sessions. Les persones participants treballaran en equip per a  la generació d’un repte dins d’un projecte innovador enfocat en seguretat alimentària, toxicologia, medi ambient o nutrició. Els projectes optaran als premis següents:

  • Fins a un màxim de 600 € en xecs regal a repartir entre els diferents grups per a gastar a la botiga de la Universitat de València (https://www.latenda.es/es/index.php).

  • Dos premis accèssit de 350 €

  • Un primer premi de 700 €

El termini de presentació de sol·licituds acaba el 10 d’abril de 2024 a les 23:59h.

Per a més informació de la convocatòria podeu fer clic al següent enllaç.