UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Certificat en Tècniques d'Emprenedoria Innovadora

El  Certificat “TÈCNIQUES D'EMPRENEDORIA INNOVADORA” està dirigit a l'estudiantat de grau, màster o doctorat interessat en adquirir de forma pràctica algunes de les competències i habilitats necessàries per a desenvolupar un projecte innovador, amb el suport de personal acadèmic i de professionals de reconegut prestigi.

Aquest programa comprén 4 mòduls formatius de 5 hores, sota el punt de vista del aprenentatge i utilitzant la innovació com a vehicle conductor. En cada mòdul es presenta una metodologia innovadora i l'estudiantat resol un repte d'innovació o un cas pràctic vinculat.

Què t’endús? A part d’emprendre de forma intensiva i experiencial metodologies innovadores, desenvoluparàs competències professionals i emprenedores necessàries per a que pugues desenvolupar el teu projecte d’innovació. Les persones que completen amb èxit el programa rebran un Certificat del curs Tècniques d’Emprenedoria Innovadora de 20 hores de duració.

Curs acadèmic: Curs 2019/2020

Duració de curs : 20h

Matrícula: Gratuïta amb beca Santander

Participants: 20 (màxim)

Requisits: persones titulades en la UV en els darrers 5 anys així com l'estudiantat de grau, màster i doctorat de la UV que tinga una idea per a fer un negoci o un projecte que vulga millorar i desenvolupar.

Modalitat: Online  (La participació en totes els sessions és obligatòria)

pdfBases de la Convocatòria  (publicació al tauler d'anuncis de la UV)

pdfResolució Beques 1º edició  (publicació al tauler d'anuncis de la UV)

>> ACCÉS A LA INFORMACIÓ DEL CURS