UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Arranca la primera edició del programa Explorer 2023 en el centre Explorer de la Universitat de València

  • January 31st, 2023
Image de la noticia

El 30 de gener de 2023 ha començat la primera edició del programa Explorer de l'any 2023, patrocinat per Santander Universidades a través de SantanderX amb el suport de la Universitat de València com Explorer Space.

La Unitat d'emprenedoria de la Universitat de València (UVemprén) ha seleccionat 40 projectes i 48 estudiants per a treballar sobre la idea que han presentat per a accedir al programa, amb l'objectiu d'aconseguir que, en 12 setmanes, es transforme en una solució que contribuïsca a aconseguir els ODS 2030.

El programa és online i és finançat per Santander Universidades. En aquesta edició participen centres d'Alemanya, l'Argentina, el Brasil, Xile, Espanya, els Estats Units, Mèxic, Portugal, Regne Unit i l'Uruguai.

L'objecte d'aquest programa és la promoció del talent i l'esperit emprenedor. Mitjançant aquesta iniciativa es persegueix ajudar a projectes que vulguen adquirir de primera mà experiència i coneixement en emprenedoria, amb especial atenció a aquells que aspiren a solucionar problemes i reptes relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS 2030). Es pretén, d'aquesta forma, desenvolupar el seu potencial emprenedor al mateix temps que es treballa en propostes que aspiren a millorar el món en el qual vivim. Per a això se'ls oferirà formació i assessorament orientats a facilitar el desenvolupament d'un projecte de negoci basat en les seues pròpies idees, podent així mateix optar a l'obtenció dels incentius previstos en aquesta convocatòria.

Addicionalment als beneficis del programa, UVemprén oferirà formació complementària per a ajudar els i les Explorer a impulsar el seu projecte.

Les persones que finalitzen el programa, aconseguiran dos crèdits ECTS d'activitats de participació universitària, un certificat de participació i la possibilitat de guanyar l'Explorer Trip, entre altres beneficis.