UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El programa UVemprén Campus convoca el curs «Analítica de negoci per a la presa de decisions basades en dades», amb 40 beques finançades per Santander Universidades

  • March 10th, 2022
El programa UVemprén Campus convoca el curs «Analítica de negoci per a la presa de decisions basades en dades», amb 40 beques finançades per Santander Universidades

El pròxim 29 de març tindrà lloc la primera edició del curs «Analítica de negoci per a la presa de decisions basades en dades», una acció formativa del programa UVemprén Campus que compta amb el finançament de Santander Universidades, que finançarà 40 beques per a cobrir les despeses de matrícula del curs.

La presa de decisions en l'empresa ha sigut fins fa molt poc una mescla d'experiència i intuïció dels emprenedors. No obstant això, existeix una forma més adequada de prendre les decisions, basada en les diferents dades disponibles en les empreses i en les xarxes socials. L'objectiu d'aquest curs és que l'alumnat siga capaç de conèixer diferents metodologies per a convertir les dades en informació rellevant per a la presa de decisions.

El curs «Analítica de negoci per a la presa de decisions basades en dades» tindrà lloc en modalitat en línia el pròxim dia 29 de març en horari de 15.30 a 20.30 hores, i serà impartit per José A. Álvarez Jareño, vicedegà de Qualitat, Acreditació i Planificació de la Facultat d’Economia de la Universitat de València. Està previst que el curs s'estructure en una part teòrica que incloga la presentació de conceptes i eines estadístiques, i una part centrada en l'aprenentatge basat en problemes, que comptarà amb la participació activa de l'alumnat participant.

Podran accedir a aquesta formació totes les persones matriculades en qualsevol titulació de grau, màster o doctorat de la Universitat de València durant el curs 2021-22, que podran accedir a una de les 40 beques que finança Santander Universidades per a la realització del curs. El termini de presentació de sol·licitud de les beques finalitza el pròxim 22 de març. Tota la informació sobre el curs i les beques es pot trobar en aquest enllaç.