UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El projecte ApS Aula-Salut organitza unes jornades de formació per al professorat de Ciències de la Salut

  • December 29th, 2020
Image de la noticia

Els dies 13 i 20 de gener tindran lloc dues sessions de formació per al professorat de Ciències de la Salut organitzades pel projecte ApS Aula-Salut del programa UVemprén-aprèn de la Universitat de València.

L'Aula d'Emprenedoria en Ciències de la Salut (ApS Aula-Salut) naix en el si de la iniciativa UVemprén-aprèn, el programa d'innovació docent organitzat pel Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València a través de la Unitat d'Emprenedoria UVemprén. L'objectiu d’ApS Aula-Salut és dissenyar, planificar i executar projectes d'aprenentatge basats en Servei Social (ApS) vinculats als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030 i convertir-los en idees generadores d'empreses.

En aquest sentit, ApS Aula-Salut organitza dues sessions formatives especialment dirigides al professorat de Ciències de la Salut de la Facultat de Farmàcia que estiga particularment interessat a conèixer principis bàsics i fonamentals d'emprenedoria social.

Les jornades es realitzaran en dues sessions de sis hores en total. La primera d'elles tindrà lloc el dia 13 de gener de 2021, de 10 a 14 hores, i porta per títol «Emprenedoria social: concepte i principis fonamentals». Serà impartida per Lola Garzón, professora titular del Departament de Direcció d'Empreses «Juan José Renau Piqueras» de la Facultat d'Economia. La segona sessió es desenvoluparà el dia 20 de gener, i es titula «Fundación Novaterra com a empresa social».

Les sessions tindran lloc en el Saló de Graus de la Facultat de Farmàcia, i la primera d'elles inclourà un taller pràctic.