UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El Vicerectorat d’Innovació i Transferència posa en marxa el programa MindInnFOOD & MindInnFEED Universitat de València

  • November 7th, 2022
El Vicerectorat d’Innovació i Transferència posa en marxa el programa MindInnFOOD & MindInnFEED Universitat de València

El Vicerectorat d’Innovació i Transferència convoca 25 places per a participar en el programa formatiu i optar als premis de la primera edició del MindInnFOOD & MindInnFEED Universitat de València amb l’objectiu de reunir  idees de sostenibilitat alimentària segures i de qualitat, tant en alimentació humana com animal i brindar l’oportunitat a les persones que participen en aquest concurs d’adquirir formació per a generar idees de negoci innovadores i formular projectes emprenedors d’impacte (ambiental, gastronòmic, educació nutricional, social i econòmic), adquirir noves experiències i establir contactes a través de la seua participació en activitats formatives específiques en competències emprenedores.

Aquesta convocatòria de premis sorgeix del Programa UVemprén Aprèn per a projectes d’innovació docent en emprenedoria universitària dirigit al PDI de la Universitat de València. El programa és possible gràcies al conveni de col·laboració subscrit entre la Universitat de València i el Banco de Santander per a impulsar el Campus de Emprendimiento UVemprén – Santander Universidades.

La convocatòria va dirigida a estudiants de grau, màster i doctorat oficials de la Universitat de València que s’hagen matriculat en el curs acadèmic 2022-2023.

La directora del projecte d’innovació docent en emprenedoria universitària Mindful Eating Dietètic és la professora titular Cristina Juan García.

El programa tindrà lloc a la Facultat de Farmàcia (aulari interfacultatiu) en 5 sessions, els dies 25 i 30 de novembre de 2022; 1 de febrer, 22 de març i 20 d’abril de 2023, en horari de vesprada.

Els i les participants, després de rebre una formació específica i transversal, treballaran en equip per a generar solucions o escenaris d’oportunitat amb la finalitat de generar una idea de negoci innovadora i amb triple impacte. En finalitzar els seus projectes, duran a terme la presentació pública dels resultats obtinguts, els defensaran i competiran amb la resta d’equips. Optaran als premis següents:

  • Dos premis MindInnFOOD & MindInnFEED UV de 500 € que pretenen premiar les millors idees de negoci amb projectes innovadors en el sector alimentari, amb la finalitat de promoure i impulsar l’emprenedoria agroalimentària sostenible, segura i de qualitat en la comunitat universitària, i que és compatible amb altres premis previstos en aquesta convocatòria.
  • Premi especial MindInnFOOD & MindInnFEED UV - Banco de Santander de 1.000 € per al millor projecte emprenedor del concurs.

Les sol·licituds per a la participació en el programa s’han de presentar emplenant el formulari d’inscripció disponible en el següent enllaç, a través d’una instància general dirigida a la Unitat d’Emprenedoria (UVemprén), a través del tràmit específic “Premis MindInnFoodFeed 2022”. Caldrà aportar el document Annex II: model de sol·licitud. També s’ha de sol·licitar la beca a SANTANDER UNIVERSIDADES a través de la plataforma Becas Santander.

El termini de presentació de sol·licituds comença l’endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i acaba el 20 de novembre de 2022 a les 23.59 h.

Per a més informació de la convocatòria podeu fer clic al següent enllaç.