UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius selecciona quatre projectes emprenedors d'estudiants per a participar en el SCET Startup Clinic (UC Berkeley College of Engineering), una masterclass en línia per a startups emergents

  • July 16th, 2020
Image de la noticia

Has desenvolupat un projecte innovador durant aquest curs? t'agradaria millorar-ho i impulsar-ho participant en una masterclass en línia per a startups globals organitzada pel SCET de la University of Berkeley? El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, a través del programa UVemprén Startup Mentoring, selecciona quatre projectes emprenedors d'estudiants per a participar en el SCET Startup Clinic.

El Sutardja Center for Entrepreneurship & Technology de la University of Berkeley (Califòrnia) llança aquest programa de mentorització per a empreses de tot el món, emmarcat en les activitats del programa UVemprén Startup Mentoring del Campus UVemprén-Santander Universidades de la Universitat de València.

UVemprén Startup Mentoring és un programa formatiu orientat a l'especialització en emprenedoria de l'estudiantat i egressats de la Universitat de València que ja han mostrat, en algun moment durant el curs acadèmic, el seu interés a emprendre. Dins del programa hi ha accions formatives en diferents formats i amb diferents duracions. En aquesta ocasió convida a impulsar projectes optant a participar en el SCET Startup Clinic, una oportunitat única perquè els equips i els projectes seleccionats reben mentorització dels millors experts de Silicon Valley.

Per a això, se seleccionaran quatre projectes perquè opten a participar en aquest esdeveniment. Els requisits són haver participat en algun dels programes d’UVemprén i que les persones integrants de l'equip que vagen a participar en el programa acrediten un nivell d'anglés B2. A més, el projecte ha de ser una idea o una empresa amb menys d'un any de vida.

Per a participar en el SCET Startup Clinic, que està previst que se celebre a principis de setembre de 2020, només és necessari emplenar el formulari que trobaràs en aquest enllaç.