UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Inscripcions per a la Jornada d'Innovació AgrotecUV Innova, un programa per a desenvolupar idees de negoci al voltant de l'agroalimentació sostenible i saludable, patrocinat per la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

  • April 5th, 2023
Cartell explicatiu Jornada d'Innovació AgrotecUV Innova

Ja pots realitzar la preinscripció per a participar en la jornada d'Innovació AgrotecUV, que se celebrarà el dia 20 d'abril a la Aulari Interfacultatiu del Campus de Burjassot

Amb el patrocini de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, el programa AgrotecUV Innova té com a objectiu general fomentar la cultura de la innovació en l'alumnat universitari, incentivar la generació d'idees innovadores, amb un enfocament lúdic, per a ajudar l'estudiantat a generar solucions innovadores i creatives per a problemes complexos i reconéixer les millors iniciatives emprenedores de l'estudiantat al voltant de l'agroalimentació sostenible i saludable. Amb aquest objecte, les actuacions previstes dins d'aquest programa són:

  1. Jornada d'Innovació AgrotecUV: Presentació de reptes i taller de generació d'idees innovadores, en la qual participaran les empreses ANECOOP i DARWIN Bioprospecting Excellence y Madeinplant.
  2. Campus AgrotecUV Innova: Escola d'Estiu d'Innovació i un hackathon en agroalimentació sostenible i saludable amb 5.000€ en premis i la possibilitat de posar la teua idea en marxa.
  3. Mentoring AgrotecUV Innova: Programa d'assessorament tècnic per a impulsar les seues propostes innovadores i una jornada de retroalimentació entre l'estudiantat participants i investigadors de l'àmbit agroalimentari.

Donem inici al programa AgrotecUV Innova amb la realització de la Jornada d'Innovació AgrotecUV. Les places per a aquesta jornada són limitades. Pots realitzar la teua preinscripció fent clic ací.

+ info en la pàgina web del programa.