UVemprénUniversitat de València Logo del portal

L'Aula Empresocial celebra a Vilamarxant una jornada sobre desenvolupament sostenible

  • June 16th, 2021
L'Aula Empresocial celebra a Vilamarxant una jornada sobre desenvolupament sostenible

El passat 27 de maig, l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial) de la Universitat de València i la Diputació de València va celebrar la tercera jornada sobre Objectius de Desenvolupament Sostenible en la localitat valenciana de Vilamarxant.

L'Aula Empresocial, dins del seu tercer cicle d'activitats, està realitzant un total de cinc jornades sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) amb un eix temàtic cadascun. La jornada celebrada a Vilamarxant va ser la tercera d'aquestes cinc, sent el seu eix temàtic la prosperitat.

L'esdeveniment va ser inaugurat per la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Mª Dolores Celda Lluesma. Seguidament, Pilar Alguacil, catedràtica de Dret Tributari i Financer de la Universitat de València, va presentar les activitats previstes per a enguany per l'Aula Empresocial.

A continuació, la catedràtica va impartir una conferència sobre els ODS i l'Agenda 2030-Eix Persones. Després, Antonia Sajardo Moreno, professora titular d'Economia Aplicada de la UV, va exposar una ponència sobre «Economia Social i ODS: un binomi primigeni de sinergies». Per a acabar la taula de conferències, Emili Altur Mena, gerent de la Fundación Novaterra, va presentar «Els ODS com a motor local».

Finalment, es va passar a la taula de bones pràctiques, que en aquesta ocasió va comptar amb la participació de les cooperatives Sercoval, Rastro Solidario i Rodant Cooperatives.

Documentació:

Jornada ODS, final

ODS como motor local

ODS Eix Prosperitat