UVemprénUniversitat de València Logo del portal

L’Aula Empresocial convoca 10 beques per a la XII edició del Diploma d’Especialització en Gestió Tributària i Comptable per a Cooperatives amb el mecenatge de la Diputació de València

  • September 6th, 2022
Cartell anunciador de la convocatoria d'ajudes

L’estudiantat interessat ja pot presentar la preinscripció en la XII edició del Diploma d’Especialització en Gestió Tributària i Comptable per a Cooperatives, títol propi de la Universitat de València que s’imparteix íntegrament en modalitat en línia a través d’ADEIT. L’Aula d’Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial) de la Universitat de València i la Diputació de València ha convocat 10 beques per a cobrir les despeses de matrícula del Diploma.
L’objectiu del curs és afavorir l'especialització de noves persones graduades o estudiants de grau als quals els falte un 10% dels crèdits per a finalitzar i vulguen especialitzar-se en la gestió d'empreses cooperatives, especialment en els aspectes fiscals i comptables, així com en el seu règim econòmic-jurídic i laboral. També va dirigit a professionals de l’àmbit de l’assessoria fiscal, auditoria, gestoria, així com per a la millor capacitació de les persones responsables dels departaments corresponents de les organitzacions regionals i nacionals, de les cooperatives, i dels grups cooperatius, que busquen un reciclatge professional. 
El Diploma, finançat per Gredos San Diego, Caixa Popular i l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial) amb la col·laboració de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de España i de la Universitat de València, de la Confederació Espanyola de l'Economia social (CEPES) i de l'Associació Espanyola d'Assessors Fiscals (AEDAF), tindrà lloc en modalitat en línia entre novembre de 2022 i juliol de 2023, i la preinscripció en el curs es pot realitzar fins el 11 de novembre. Des de l'Aula Empresocial s'han convocat 10 beques per a cobrir les despeses de matrícula del Diploma, que es podran sol·licitar fins al 30 de setembre a través de la seu electrònica de la Universitat de València. Les bases de la convocatòria i el procediment de sol·licitud es poden trobar en el següent enllaç.
Fer la preinscripció al diploma.
Més informació de la convocatòria d'ajudes.