UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Universitat de València convoca 40 ajudes econòmiques de 500€ cadascuna per a realitzar el programa formatiu “UVemprén Pràctiques Ciutat de València”

  • April 14th, 2023
La Universitat de València convoca 40 ajudes econòmiques de 500€ cadascuna per a realitzar el programa formatiu “UVemprén Pràctiques Ciutat de València”

Obert el termini per a participar en la convocatòria “UVemprén Pràctiques Ciutat de València”, per la qual es convoquen 40 ajudes econòmiques, de 500€ cadascuna, dirigides a l’estudiantat matriculat en l’assignatura de pràctiques externes, que estiga cursant un màster oficial a centres propis de la Universitat de València en el curs 2022-23.

La convocatòria “UVemprén Pràctiques Ciutat de València” es deriva del conveni de col·laboració subscrit entre la Universitat i la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de València per a la realització de programes de millora de l’ocupabilitat en la població jove de la nostra ciutat.

És requisit que la persona sol·licitant estiga empadronada a la ciutat de València i que en el moment de la sol·licitud tinga una pràctica adjudicada en una empresa amb seu a la ciutat de València. Juntament amb la sol·licitud s’haurà de presentar, entre altres documents, una breu descripció de la idea o projecte d’emprenedoria o de emprenedoria corporativa.

Les persones beneficiàries hauran de cursar amb aprofitament un programa de formació en línia de 10 hores UVemprén Campus, orientat a la especialització en emprenedoria de l’estudiantat i que s’impartirà de manera gratuïta. La formació, així com les pràctiques, han d’estar finalitzades l’1 de juliol de 2023.

Tota la informació es troba disponible en aquest enllaç.