UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La UV i Santander Open Academy oferixen 60 places gratuïtes per a formar al seu estudiantat en competències bàsiques d'emprenedoria dins del Programa Intercampus de Motivació Empresarial

  • March 27th, 2024
Image de la noticia

Vols saber què és això de l'emprenedoria? Tens una idea de negoci però no saps per on començar? El Programa Intercampus de Motivació Empresarial (UVemprén StartUP PIMe) et dona les claus per a començar la teua marxa dins del món de l'emprenedoria.

És un programa que et permet adquirir coneixements bàsics en competències emprenedores, aplicant una metodologia àgil que t'ajudarà a guiar-te en el disseny i llançament d'un nou producte o servici empresarial, i és finançat per Santander Open Academy.

No es requerixen coneixements ni experiència prèvia en la gestió de negocis i/o creació d'empreses, només ganes d'aprendre i divertir-se.

Esta formació que es realitzarà durant 4 dissabtes en horari de demà, té una duració de 25 hores i oferix la possibilitat de reconéixer un crèdit ECTS de participació universitària. A més, l'assistència a este curs t'obri les portes a poder realitzar l'examen de coneixements, vàlid per a obtindre el Certificat de competències emprenedores de la Universitat de València.

No t'ho penses més i entra ací si necessites més info o si vols saber com inscriure't.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 08/04, no deixes passar esta oportunitat!