UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Xarxa Motiva Llança "Experiències i investigació en emprenedoria: el cas de la cervesa L’ Audaç"

  • March 28th, 2023
Cartell informatiu workshop

El dimecres 3 de maig es realitzarà Workshop internacional en línia de la Xarxa Motiva: Experiències i investigació en emprenedoria: el cas de la cervesa L’ Audaç.

L'objectiu de l'esdeveniment és transferir coneixements entre l'experiència que pot aportar l'emprenedor i la investigació acadèmica a partir de l'anàlisi d'un cas real, en aquest cas, el de la cervesa L’ Audaç.

Serà un esdeveniment virtual que es podrà seguir per zoom, la duració estimada del qual serà de 90 minuts i està fixat per al dimecres, 3 de maig de 2023, a les 16.00 hores.

La presentació serà a càrrec de Juan Carlos Leiva, coordinador del Programa d'Emprenedors i director del Centre d'Incubació d'Empreses. L'esdeveniment comptarà amb dues parts, una primera part en la qual intervindrà Francisco Puig, Catedràtic d'Organització d'Empreses a la Universitat de València, qui imparteix docència en Direcció d'Empreses en Grau, Postgrau, Doctorat i Directius. Especialitzat en Estratègia Internacional, *Business *Turnaround i *Clustering; i una segona part, que serà abordada per *Grabielle *Carvin, mestra cervesera i presidenta de la cooperativa.