UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Lliurats els premis de la I edició de ConTD HUB

  • May 19th, 2023
Entrega de premis ConTDHUB

«Amb el talent» i «Festival de música y comunidades del mundo» són els dos projectes guanyadors de la I edició del taller de creació d'inciatives en indústries culturals ConTD HUB. Aquesta iniciativa s'ha dut a terme amb l'impuls i acompanyament de la Unitat d'Emprenedoria de la Universitat de València, UVemprén.

La vicerectora d'Innovació i Transferència, Rosa Mª Donat, ha fet entrega el proppassat dimecres 17 de maig dels premis de la I edició de la iniciativa ConTD HUB. ConTD HUB és el taller de creació d'inciatives en indústries culturals i els premis reconeixen el treball dut a terme dins del programa d'emprenedoria de la Universitat de València, impulsat per la Unitat d'Emprenedoria, UVemprén. Les dues iniciatives guardonades destaquen els valors culturals, socials i d'inclusió que promou la Universitat de València.

D'una banda, "Amb el talent" és una idea original de Julia Gil i Alba Hernández. Es tracta d'una proposta de programa destinada a la difusió del talent jove. Els seus continguts s'estructuren al voltant d'entrevistes a joves innovadors, que tinguen algun projecte d'abast cultural i social nou o algun talent especial. Joves que vulguen donar-se a conèixer i fer partícip a la societat de les seues aportacions. Aquest podcast pretén ser també una inspiració per als oients que vulguen desenvolupar el seu talent i inspirar-se i enriquir-se de l'experiència d'altres.

D'altra banda, "Festival de música y comunidades del mundo" és una idea original de Jezabel Calero i Perla Chávez. El festival naix amb la idea de donar suport al talent musical local emergent i així mateix crea un espai d'oportunitat per a artistes de comunitats estrangers que resideixen a València. La proposta de valor és crear un espai privilegiat per a l'expressió artística, cultural, social i ètnica dels països del món. La iniciativa es recolza en el valor de la inclusió, a través de grups musicals i espectacles que toquen durant el dia i la nit, mentre es comparteixen les vivències que distingeixen a cada país per mitjà d'estands, menjar típic i mostres culturals.