UVemprénUniversitat de València Logo del portal

S'inaugura el concurs interuniversitari Aula Emprèn Triple Impacte en el qual participen 10 equips pertanyents a les cinc universitats públiques valencianes

  • July 12nd, 2023
Image de la noticia

El Concurs Interuniversitari Aula Emprèn Triple Impacte és un programa formatiu intensiu en innovació, que compta amb el patrocini de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, i que concedirà tres premis a les millors candidatures presentades.

Hui, 12 de juliol, s'ha celebrat l'acte d'inauguració d'Aula Emprèn Triple Impacte on participen alumnes de les 5 universitats públiques valencianes de diferents àrees de coneixement.

En l'acte d'inauguració hem comptat amb la presència de Rosa María Donat Beneito, Vicerectora d'Innovació i Transferència, Rosa Amorós, tècnica de la Universitat d'Alacant i Rafael García Martínez, Director d'UVemprén, a més dels estudiants participants en el programa.

Una vegada finalitzat l'acte d'inauguració, s'ha donat principi al programa formatiu l'objectiu del qual és fomentar la cultura de la innovació en l'alumnat universitari, incentivar la generació d'idees innovadores, amb un enfocament lúdic, per a ajudar l'estudiantat a generar solucions innovadores i creatives per a problemes complexos i valorar les millors iniciatives emprenedores de l'estudiantat.

Aquesta formació que s'estendrà durant dos dies més, finalitzarà amb la deliberació i lliurament de premis als projectes guanyadors.

La resta de la programació que es durà a terme es pot consultar ací.