UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Carolina Lacasta González

TITULACIÓ, Grau en Biotecnologia | 3 december 2020

Alumni UVemprén 2015-2016

Si bé la meua formació acadèmica ha sigut científica, sempre m'he sentit atreta pel món de l'emprendedoria, la qual cosa em va portar a participar en el concurs California-Spain Campus, impulsat per l'OPEX, on vaig rebre mentorización i gràcies al qual vaig ser seleccionada per a participar en l'European Innovation Academy, el major programa d'acceleració per a innovacions digitals, a Niça. Allí se'ns va inculcar durant quasi un mes la mentalitat emprenedora de Silicon Valley, ja que la Universitat de Berkeley, la de Stanford i múltiples empreses amb seu en Silicon Valley, com Google, també formaven part.

La participació en el California-Spain Campus i posteriorment en l'European Innovation Academy van ser els principals impulsors de què continuara volent aprofundir en este àmbit. Així, vaig enviar la meua sol·licitud per a participar en el French Tech Tiquet, un programa per a atraure talent d'emprenedors internacionals a França. Vaig ser seleccionada i se'm va concedir uuna beca que consistia en finançament per a formar l'empresa i en mentorización en la Incubadora Paca-EST, a Niça, on residisc actualment. Ací, junt amb una altra companya, estem tractant de transformar el nostre projecte en una empresa real.

SocInnoLab va suposar pràcticament el meu primer contacte amb el món de l'emprendimiento, i va ser el fil conductor que em va permetre combinar la meua formació original amb el món empresarial. Sense l'impuls que vaig rebre de la seua part i sense el seu suport, m'haguera resultat molt més complicat endinsar-me en esta àrea.

Formació 
  • Grau en Biotecnologia (Universitat de València).
  • Màster en Biotecnologia de la Reproducció Humana Assistida (Universitat de València).